Megjelent az ETF évkönyv

Itt érhető el.

a hivatalos bejelentést megelőző bemutatónak köszönhetően már megérkeztek az első reakciók, és úgy tűnik, van akinek bejön, van akinek nagyon nem.

Az ETF évkönyv kilóg az eddigi publikációk sorából, nem tartalmaz részletes elemzéseket, eszmefuttatásokat, hanem sok-sok száraz adatlapot. Próbáltam beállítani az előszóban az ezzel kapcsolatos várakozásokat, de úgy tűnik, nem jártam teljes sikerrel.

Ezért most még egyszer röviden összefoglalom, kiknek szól a könyv. Azoknak lehet érdekes, akik éppen benne járnak az ETF kiválasztás folyamatában, vagy már van ilyen portfóliójuk, és összevetnék a lehetőségek halmazával.

Nem tartalmaz a könyv részletes információkat, elemzéseket egy-egy ETF-fel kapcsolatban. Szintén nincsenek benne eszmefuttatások várható trendekről, csak egyetlen fejezet arról, szerintem mire érdemes figyelni 2018-ban.  Azok az olvasók, akik bármilyen mélységi elemzésre számítanak portfólió összeállításról vagy bármi másról, valószínűleg csalódni fognak.

Azoknak próbáltam segíteni, akik azt szeretnék eldönteni, hogy az XYZ vagy az ABC ETF-et vásárolják meg. Arról, hogy ez mennyire sikerült, az olvasók döntenek. Továbbra is örömmel várok minden visszajelzést ezzel kapcsolatban.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.