The Hitchhiker’s Guide to the Financial Galaxy


Halló, itt Dominic Feron beszél :). Ez itt az első angol nyelvű könyvem a hosszútávú befektetések témakörében.

A könyv nagyjából a Lusta portfólió angol megfelelője (de nem a fordítása!), így a régebbi olvasók számára az égadta világon semmi újdonságot nem fog tartalmazni. A könyvben szereplőnél sokkal több és érdekesebb információ olvasható a magyarul megjelent könyvekben, vagy akár itt a blogon.

Akkor most mégis mit akarok tőletek?

Ez a könyv – reményeim szerint – egy több kötetből álló sorozat első eleme. A későbbi kötetek tervezett témakörei kitalálhatóak, amennyiben elolvassátok az első fejezetet. A sorozat közepe/vége felé elő fog kerülni sok olyan téma, amiről soha nem írtam se magyarul, se más nyelven. Ezért, ha tetszetek az eddigi könyveim, most egy csodálatos lehetőség áll előtted, hogy elősegítsd újabb könyvek megszületését, újabb témakörökben. Ehhez mindössze két dolgot kell tenned.

  1. Október 20-22 között a fenti könyv egy promóció keretében ingyenesen beszerezhető majd az Amazonon. Elolvasásához nem szükséges Kindle olvasó, az Amazon webes felületet is biztosít. Semmi értelme nincs annak, hogy elmenj ezen lehetőség mellett, kattints bátran a fenti linkre, tedd el a polcra a többi mellé. Azt sem szeretném megakadályozni, hogy ezután írjál egy nem túl kritikus véleményt, eddigi tapasztalataid alapján.
  2. Szintén nagyon örülnék, ha erre a promócióra felhívnád olyan ismerőseid figyelmét, akik még kezdőnek számítanak a hosszútávú befektetések területén és talán egy könyv segíthet gondolataik hajójának jó irányba fordításában.

Köszönöm az együttműködést!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.