Könyvespolc

A nagy sikerű Lusta portfólió elsősorban elméleti alapvetéseket tisztázott a hosszútávú befektetésekkel kapcsolatban. E könyv folytatásaként az Okos pénz, buta pénz az ETF portfóliók építésével kapcsolatos gyakorlati kérdésekre fókuszál. Sok adattal, az aktív és a passzív befektetések területéről egyaránt.

Megvásárolható: Google Play

A Részvény ETF termékek az amerikai tőzsdén minden kezdő befektető számára ajánlott olvasmány, ha megismerkednének az ETF-ek fontosabb tulajdonságaival és alkalmazásuk gyakorlati lehetőségeivel. A címe azért ilyen hosszú, hogy felhívja a figyelmet: 1. csak részvényeket tartó, 2. csak az USA-ban kibocsátott, 3. nem szerepel a címben, de csak passzív, index követő tőzsdei alapokkal foglalkozik.

Megvásárolható: Google Play

A Bevezetés a volatilitás ETP használatába címének megfelelően egy speciális területre fókuszál. Ha még nem hallottál a volatilitásról, mint fogalomról, és nem is találkoztál a volatilitáshoz kapcsolódó tőzsdén forgalmazott alapokkal, akkor biztosan nem neked szól ez a könyv. Több éves tőzsdei tapasztalattal rendelkező spekulánsoknak, befektetőknek ajánlott olvasmány, amennyiben meg kívánnak ismerkedni a volatilitás-kapcsolt tőzsdei alapok működési mechanizmusával, és a bennük rejlő lehetőségekkel.

Megvásárolható: Google Play

Az a csodálatos Sharpe bemutatja a sharpe arányszám elméleti hátterét és példákat mutat gyakorlati alkalmazására dinamikus portfóliók kialakításában. Kereskedési tapasztalattal rendelkező, hosszútávú befektetőknek ajánlott olvasmány.

Ingyenesen letölthető

A lusta portfólió azoknak szól, akik a lehető legkevesebbet szeretnének foglalkozni befektetési ügyeikkel.

Megvásárolható az alábbi webáruházakban:

Publioboox

Bookline

Google Play

Ekönyv

Libri

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.