Könyvespolc

Megvásárolható : ETF évkönyv 2019 (európai ETF-ek)

——————————

Ritka “állatfaj” vagy a magyar szcénában…konkrét, használható ötletekkel, az US 1000 oldalas könyvekhez képest szokatlan tömörséggel…”

Nem vagyok híve a jól megválogatott, vagy éppen kamu olvasói vélemények lobogtatásának, de Sándor véleménye annyira pontosan ragadta meg a szerzői szándékot, hogy még én sem tudtam volna tömörebben megfogalmazni az alábbi könyvek legfontosabb közös jellemzőjét.

Azok számára, akik komolyan gondolják (egy órát rá kell szánni), szintén segítséget jelenthet ez a befektetési teszt annak eldöntéséhez, hogy jelenlegi tudásuk alapján melyik könyv lehet érdekes számukra. 15 pont alatt A lusta portfólió és a Részvény ETF termékek az amerikai tőzsdén a javasolt olvasmány. 15-30 pont között az Okos pénz, buta pénz a te könyved. 30 pont felett már elég jó a tudásod hosszútávú befektetési ügyekben, de még az Okos pénz, buta pénz illetve Az a csodálatos Sharpe tartalmazni fog új információkat. 40 pont felett már már nem sok újat fogok mondani neked, vagy olvastad a könyveimet 🙂

——————————

A nagy sikerű Lusta portfólió elsősorban elméleti alapvetéseket tisztázott a hosszútávú befektetésekkel kapcsolatban. E könyv folytatásaként az Okos pénz, buta pénz az ETF portfóliók építésével kapcsolatos gyakorlati kérdésekre fókuszál. Sok adattal, az aktív és a passzív befektetések területéről egyaránt.

Megvásárolható: Google Play

——————————

Az ETF évkönyv 2018 elsősorban amerikai ETF-ekre fókuszáló információs kiadvány. Célközönségét azok a befektetők képezik, akik már megalkották saját stratégiájukat, és a konkrét megvalósításhoz keresnek ETF-eket.

Megvásárolható: Google Play

——————————

A Részvény ETF termékek az amerikai tőzsdén minden kezdő befektető számára ajánlott olvasmány, ha megismerkednének az ETF-ek fontosabb tulajdonságaival és alkalmazásuk gyakorlati lehetőségeivel. A címe azért ilyen hosszú, hogy felhívja a figyelmet: 1. csak részvényeket tartó, 2. csak az USA-ban kibocsátott, 3. nem szerepel a címben, de csak passzív, index követő tőzsdei alapokkal foglalkozik.

Megvásárolható: Google Play

——————————

Az a csodálatos Sharpe bemutatja a sharpe arányszám elméleti hátterét és példákat mutat gyakorlati alkalmazására dinamikus portfóliók kialakításában. Kereskedési tapasztalattal rendelkező, hosszútávú befektetőknek ajánlott olvasmány.

Ingyenesen letölthető

——————————

A lusta portfólió azoknak szól, akik a lehető legkevesebbet szeretnének foglalkozni befektetési ügyeikkel.

Megvásárolható az alábbi webáruházakban:

Publioboox

Bookline

Google Play

Ekönyv

Libri

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.